Moussove torty v nových šatách - 100% PRAKTICKÝ KURZ
26.11.2022, Sobota 09:00
Chcete každého prekvapiť eleganciou vašich dezertov v kombinácii s klasickými príchuťami, ktoré každý miluje? Na 100% praktikom kurze je kladený dôraz nielen na chute, ale aj na moderný dekor, naučíme vás ako ... viac
Chcete každého prekvapiť eleganciou vašich dezertov v kombinácii s klasickými príchuťami, ktoré každý miluje?
Na 100% praktikom kurze je kladený dôraz nielen na chute, ale aj na moderný dekor, naučíme vás ako ozdobiť vaše dezerty s francúzskou jednoduchosťou a eleganciou.
Jemné, vzdušné, ovocné a čokoládové kombinácie, ktoré sa rozplývajú v ústach a zanechávajú nezabudnuteľnú dochuť.
Kurz vyvinuli francúzski šéf cukrármi Michel Baltzer a Mariam Gasparyan.
Jednoduché prevedenie, vycibrené v chuti, elegantné vizuálne.
No a čerešničkou na torte bude elegantný dekor bez použitia silikónových foriem. Počet miest je obmedzený.
Kurz je 1 dňový – 26.11.2022
Kurz je vhodný pre začiatočníkov, mierne pokročilých a pokročilých
Kurz sa koná v Bratislave.
V prípade záujmu píšte správu Anna Cake Studio
No a čerešničkou na torte bude elegantný dekor bez použitia silikónových foriem. Počet miest je obmedzený.
Kurz je 1 dňový – 26.11.2022
Kurz je vhodný pre začiatočníkov, mierne pokročilých a pokročilých
Kurz sa koná v Bratislave.
V prípade záujmu píšte správu Anna Cake Studio