Anglicko-športový denný letný tábor pre deti - Spartakovská 36

08.08.2022, Pondelok 08:00

Letný tábor, kde sa zabávame športom a speakujeme iba po anglicky. Neboj sa nového a zisti, že „Anglicko-športový tábor“ je dobrá experience. Spoznaj našu komunitu a presvedč sa, že aj English je FUN, keď ju ... viac

Anglicko-športový denný letný tábor pre deti - Spartakovská 36
Letný tábor, kde sa zabávame športom a speakujeme iba po anglicky. Neboj sa nového a zisti, že „Anglicko-športový tábor“ je dobrá experience. Spoznaj našu komunitu a presvedč sa, že aj English je FUN, keď ju namiesto čítania nudných učebníc reálne zažiješ!
https://domskolaradost.sk/letne-tabory/ Anglicko-športový denný tábor v Trnave
je tábor kde možno nasávať angličtinu a užívať si leto s rovesníkmi. Zistíš, že angličtina a zábava idú v tomto tábore ruka v ruke – spontánne a s ľahkosťou, vo friendly atmoške. Prijdeš do kontaktu s reálnou angličtinou, ktorá je o každodennej komunikácii, hrách, športě a zábave.
5 dní zážitkov, kde si každý príde na svoje. S nami nudu nespoznáš!
Kapacita tábora je 15 detí/round.
Pre deti od 10 do 14 rokov. Aquapark
Jump city
Heroes Laser Arena
Kúpaliska
Telocvične a externé ihriska
Konverzace, slovné hry, zábava a športové súťaže – vše v angličtine ! Pestrý a vzdelávací športovo -zábavný program. Škola hrou!
Animátori to vyskúšajú najprv po anglicky, potom po slovensky, aby deti postupne strácali strach z cudzieho jazyka, osmeľovali sa v komunikácii, no hlavne hrali a zabávali sa s rovesníkmi. Lebo deti sa najviac naučia, keď sa hrajú. Vaše deti môžu aktívne stráviť voľný čas počas letných prázdnin pri pestrom a zaujímavom športovom programe.
https://domskolaradost.sk/letne-tabory/
Kontakt: radostdomskola@gmail.com
Mob: 0905 619 700 

Ďalšie akcie v tomto meste