Kakaová ceremónia VILOMA YOGA

29.01.2023, Nedeľa 15:00

Drahé bytosti, pozývam vás do bezpečného kruhu, kde sa môžeme stíšiť a započúvať sa do hlasu svojho srdca. Ceremoniálne kakao je veľmi jemná a bezpečná medicína, ktorú používala už mayská ... viac

Kakaová ceremónia VILOMA YOGA
Drahé bytosti, pozývam vás do bezpečného kruhu, kde sa môžeme stíšiť a započúvať sa do hlasu svojho srdca. Ceremoniálne kakao je veľmi jemná a bezpečná medicína, ktorú používala už mayská civilizácia. Táto medicína nás uzemňuje, ale tiež môžeme vďaka nej dosiahnuť vysoké vedomie.
Pomáha nám po fyzickej, ale aj psychickej a emocionálnej stránke.
Ceremoniálne kakao nám pomáha otvoriť naše srdcia, spojiť sa sami so sebou. Príď si oddýchnuť v kruhu s podobne naladenými ľuďmi.
V tomto bezpečnom a podporujúcom kruhu môžeme spoločne privítať nový rok a naladiť sa na to, aký rok si chceme vytvoriť.
S otvoreným srdcom, s láskou a vzájomnou podporou. Kedy: 29.01.2023 o 15:00 hod.
Kde: VILOMA YOGA Ak sa rozhoduješ, či sa zúčastniť, nechaj sa viesť svojou intuíciou a pocitom. Bližšie informácie a prihlásenie: miriam.eranistia@gmail.com
Počet miest je obmedzený. O usporiadateľoch:
Miriam Eranistia – terapeut, kakaová ceremonialistka, učiteľka jogy.
Milujem prírodu, bylinky, aromaterapiu, krištály. Pracujem so svetelnou energiou. Pri terapii používam taktiež numerológiu, kvantovanie, Thetahealing. Riadim sa intuíciou a srdcom.
Mám za sebou veľa kurzov, seminárov, ale najviac ma naučil sám život. Ľudia, ktorých som počas tejto cesty stretla, udalosti, ktoré som prežila. 

Ďalšie akcie v tomto meste