Nepokaz ma mamko KC Hoffmann

30.03.2023, Štvrtok 18:00

Zábavno – edukačný stand-up nie len pre rodičov Dozviete sa ako funguje vedecky ocenený objav klinického psychológa Taibiho Kahlera – Process Communication Model a ako vám môže napomôcť pri výchove a komunikácii s va& ... viac

Nepokaz ma mamko KC Hoffmann
Zábavno – edukačný stand-up nie len pre rodičov Dozviete sa ako funguje vedecky ocenený objav klinického psychológa Taibiho Kahlera – Process Communication Model a ako vám môže napomôcť pri výchove a komunikácii s vašimi deťmi. Zároveň dostanete praktické rady ako sa zachovať v kľúčových situáciách, ktoré rozhodujú o zdravom emocionálnom vývoji Vášho dieťaťa. Keď sa narodí nový človiečik je ako nepopísaná kniha. Ako rodičia píšeme s deťmi túto knihu každý deň pri riešení každodenných situácii.
Štruktúra osobnosti dieťaťa sa tvorí od narodenia až do 7 rokov. Akú knihu s našimi deťmi napíšeme, takú knihu si odnesú do života na riešenie situácií. Ako mať istotu, že svojím deťom pomáhame a podporujeme ich zdravý vývoj? To vám prezradíme v zábavno – edukačnej show pre rodičov, budúcich rodičov a všetkých, ktorí pracujú s deťmi v neformálnom podaní stand up komika a certifikovaného školiteľa PCM Gaba Žifčáka.

Ďalšie akcie v tomto meste