Workshop: Born To MUV A/B v Košiciach Ultimuv

od 05.09.2020, Sobota 08:30 do 06.09.2020, Nedeľa

Naučíme vás pochopiť svoje telo a pohyb Naším cieľom je naučiť vás ako nastoliť rovnováhu a obnoviť optimálnu polohu tela v statike aj pri pohybe. Tak, aby sa každý cítil vo svojom tele prirodzene. Workshopy sú postaven& ... viac

Workshop: Born To MUV A/B v Košiciach Ultimuv
Naučíme vás pochopiť svoje telo a pohyb Naším cieľom je naučiť vás ako nastoliť rovnováhu a obnoviť optimálnu polohu tela v statike aj pri pohybe. Tak, aby sa každý cítil vo svojom tele prirodzene. Workshopy sú postavené na moderných poznatkoch z oblasti fyzioterapie, biomechaniky pohybu a anatómie, ktoré sú využiteľné pre široké spektrum ľudí – od laickej až po odbornú verejnosť. ?. ????????? ???? – ???????? ???? ?? ??? ?
V úvodnom workshope vás naučíme ako sa hýbať prirodzene. Pohyb rozvinieme cez svalovo-fasciálne (myofasciálne) línie, naučíte sa nastaviť kĺby do optimálneho postavenia v stoji, sede a v každom pohybe, ktorý vykonávate počas dňa. Cvičebná časť je zameraná predovšetkým na prevedenie cvikov realizovaných s vlastným telom.
Cena: 65 eur ?. ????????? ???? – ???????? ???? ?? ??? ?
Teoretická aj praktická nadstavba pre všetkých záujemcov, ktorí absolvovali BORN TO MUV A. Sústreďuje sa predovšetkým na cvičebnú časť a praktické využitie cvikov s pomôckami v rôznych variáciách. Ideálny spôsob, ako dosiahnuť lepší výkon v športe, s dôrazom na prevenciu zranení a bezbolestného pohybu.
Cena: 65 eur Workshopy je možné zakúpiť si samostatne. Podmienkou absolvovania Born To MUV B je absolvovať Born To MUV A. Harmonogram workshopov a podrobnejšie informácie nájdete na: https://ultimuv.com/workshopy-born-to-muv/ Tešíme sa na vás!

Ďalšie akcie v tomto meste