Union MoveON Road show - Banská Bystrica Loca_Studio

17.09.2020, Štvrtok 17:30

Union MoveON Road show aj v Banskej Bystrici už 17.9.2020! Union zdravotná poisťovňa a Move academy vám prinášajú road show, na ktorej si budete môcť zacvičiť, zabaviť, stráviť čas v skvelej spoločnosti a zmeniť aj svoj život o čosi k lep& ... viac

Union MoveON Road show - Banská Bystrica Loca_Studio
Union MoveON Road show aj v Banskej Bystrici už 17.9.2020! Union zdravotná poisťovňa a Move academy vám prinášajú road show, na ktorej si budete môcť zacvičiť, zabaviť, stráviť čas v skvelej spoločnosti a zmeniť aj svoj život o čosi k lepšiemu  Počas podujatia vás bude sprevádzať profesionálka Lea Grančič z Move academy a budete si môcť nie len zacvičiť, ale aj zmerať váš zdravotný stav rôznymi užitočnými meraniami (BMI, obsah tuku v tele a podobne). Zároveň sa budete môcť opýtať aj na tipy a triky, ako sa vysporiadať s nejakým tým kilečkom navyše, alebo ako čo najviac pomôcť svojmu fyzickému zdraviu a ako my v Unione vravíme, zmeniť život k lepšiemu. V Banskej Bystrici sa vidíme a cvičíme v pohybovom centre Loca Studio na ulici Dlhá 10. Vstup je voľný, no počet miest je obmedzený, preto posielajte svoje prihlášky čo najskôr na adresu info@moveacademy.sk Program:
17:30 – 18:20 DEEPWORK – Lea Grančič
18:20 – 19:00 prestávka na poradenstvo, merania, diskusiu a vydýchanie
19:00 – 19:50 PILATES – Nina Králová Ak by ste Union MoveON v Banskej Bystrici nestihli, alebo sa vám neujde vstupenka, nezúfajte a pridajte sa do skupiny Union MoveON na Facebooku, kde s Leou môžete nie len pravidelne cvičiť, ale dozviete sa aj veľa rád, informácii a tipov na zdravý životný štýl.

Ďalšie akcie v tomto meste