LADIES & GENTLEMEN SHOW - Private Event… Red Cat Cabaret Club

01.10.2022, Sobota 20.00

LADIES & GENTLEMEN SHOW Vtipná i dojemná, zábavná i poučná kabaretná show naprieč históriou. Uhrančivá show, v ktorej sa na javisku plynule strieda humor s vášňou, hudba s tancom, história so súčasnosťou. O ... viac

LADIES & GENTLEMEN SHOW - Private Event… Red Cat Cabaret Club
LADIES & GENTLEMEN SHOW Vtipná i dojemná, zábavná i poučná kabaretná show naprieč históriou. Uhrančivá show, v ktorej sa na javisku plynule strieda humor s vášňou, hudba s tancom, história so súčasnosťou. Ožíva kozmopolitný duch starej Bratislavy! A dazzling cabaret show combining theatre and music genres and stories, designed to entertain the audience by swift exchanges of humour with passion, music with dance, history with the present day. The once cosmopolitan ghost of old Bratislava is back! Účinkujú:
Lucia Siposová,
Danica Jurčová,
Jakub Lorencovič,
Katarína Macková,
Veronika Macková – Lady Vivian,
Michal Noga
Kabaretný orchester:
Adam Kerďo,
Radoslav Konečný,
Michal Varga,
a špeciálny hosť. Scenár: Lucia Siposová
Choreografia: Karol Brüll a Vašo Púčik
Costume NeferNefer: David Quinn NY
Costumes: Ludmila Valna
Light design: Tomáš Lecký
Sound & Light: Ján Machút Dramaturgia a réžia: Vašo Púčik VIDEO:https://www.facebook.com/redcatcabaret/videos/486530488566316 Pridelené klubové sedenie. Divákov osobne usádzame.     Dresscode: elegant/stylish Zakúpené vstupenky nie je možné vrátiť ani použiť na iný termín. Zmena programu a obsadenia vyhradená.

Ďalšie akcie v tomto meste