Sen Matky Zeme

od 11.07.2020, Sobota 10:00 do 13.07.2020, Pondelok

Srdečne Vás pozývame na spoznanie nového projektu „Sen Matky Zeme“ , kde máme v pláne vytvoriť komunitu ľuďí žijúcich udržateľným spôsobom a spojiť ľuďí, ktorým nie je stav planety ľahostajný ... viac

Sen Matky Zeme

Srdečne Vás pozývame na spoznanie nového projektu „Sen Matky Zeme“ , kde máme v pláne vytvoriť komunitu ľuďí žijúcich udržateľným spôsobom a spojiť ľuďí, ktorým nie je stav planety ľahostajný.
Chceme položiť základy pre budovanie siete zámerne tvorených spoločenstiev (intentional community), urbánnych aj vidieckych ecovillages a cohousingových spolužití v rámci konceptov Transition iniciativ a Buen conVivir.
Cieľom podujatia je vzájomné spoznávanie a plánovanie budúcnosti komunity. Podľa záujmu sa môžete pripojiť k rôznym činnosťiam ako napr. upratovanie priestorov, permakultúrne zahradkárčenie, oprava el. zariadení alebo iba užívanie nádherného prostredia Karpát. O jedlo, pitie a nocľah sa postaráme. Večer sa uskutoční spoločné posedenie, kde radi uvítame rôzné hudobné nástroje. Objekt sa nachádza v Borinke pri kameňolome ( Malé Karpáty).
Prípadné otázky ohľadne dopravy a podobné Vám radi zodpovieme prostredníctvom správy alebo tel. +421919467212
Na záver si dovoľujem citovať myšlienku od zakladateľky mesta Auroville Mirra Alfassa „Obyvateľmi tohto mesta by boli len ľudia dobrej vôle, ktorí majú úprimnú túžbu žiť ako slobodní obyvatelia sveta“. Tešíme sa na Vás!

Ďalšie akcie v tomto meste