Larp Swap

18.07.2020, Sobota 16:00

Ak si fanúšikom LARPov a tematických akcií, kde sa môžeš aspoň na chvíľu prevteliť do vikingského bojovníka, udatného rytiera, princeznej či konkubíny, tak si na správnom mieste! 
Dungeon Pub si pre teba ... viac

Larp Swap
Ak si fanúšikom LARPov a tematických akcií, kde sa môžeš aspoň na chvíľu prevteliť do vikingského bojovníka, udatného rytiera, princeznej či konkubíny, tak si na správnom mieste! 
Dungeon Pub si pre teba a tvojich kamošov pripravil super akciu, kde nielen stretneš spriaznené duše LARPu, ale aj si budeš môcť zakúpiť či vydealovať zaujimavé doplnky. Taštičky, staff-ky, náhrdelníky, opasky, čelenky a mnohé ďalšie na jednom mieste!   Pre koho je akcia určená? 
– vitané sú víly, elfovia, vojaci, upíry, kúzelníci, čarovné bytosti, bojovníci, mafiáni,… skrátka všetci LARPisti s dobrým .  Aký ťa čaká program? 
– máš doma doplnky, ktoré už nevieš využiť a rád by si ich posunul ďalej? Si vítaný!
– chýbajú ti doplnky a nevieš kde ich zohnať? Si vítaný!
– Vyrábaš náramky, náhrdelníky či iné vhodné vecičky na larp, ale rád by si ich vymenil za niečo iné? Napríklad kožušinu či krpce? Si vítaný!
– Dungeon Pub bude otvorený pre predajcov, meničov aj kupcov. Je na vás ako sa dohodnete!  Chcem mať možnosť predávať/vymieňať! 
– jasné, to nie je problém. Stačí sa prihlásiť prostredníctvom správy na facebooku a to s nasledovnými údajmi 
tvoje meno:
vek:
tematiku predmetov, ktoré budeš predávať/vymieňať:
fotografia vecí, ktoré chceš posunúť ďalej:
Nezabudni, že registrácia je pre predajcov povinná, kee počet stolov je obmedzený – budete mať vyhradený priestor so stolmi, a každý predajca dostane malú kofolku alebo pivko Minimálny počet vecí, ktoré môžeš predávať sú 4 kusy.  Dôležité časy:
16:00 začiatok pre organizátorov a predajcov/ rozloženie vecí
17:00 oficiálny začiatok swapu
19:00 ukončenie predaja
19:30 voľná zábava – čaká ťa živá hudba, korma pivko, a HLASOVANIE za najpočetnejšiu komunitu (budú to mafiáni, bojovníci, elfovia či rytieri?) Nezabudnite na seba hodiť tie najlepšie LARPové kostýmy, ktoré doma nájdete a hrdo reprezentujte svoj oddiel!

Ďalšie akcie v tomto meste